Η Εταιρία

                                                
 

Αγαπητοί επισκέπτες,
 
Το abenergy.gr είναι εξειδικευμένο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης Ηλιακών Θερμοσιφώνων και αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της SOL-Violaris, που από το 1979 και για τέσσερις δεκαετίες ασχολείται με την κατασκευή και εμπορία συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.
 
Βασική μας φιλοσοφία είναι ότι κάθε σπίτι πρέπει να απολαμβάνει τα οφέλη ενός Ηλιακού Θερμοσίφωνα, γι' αυτό και μέσα από την ευρεία γκάμα των 120 προϊόντων που έχουμε προς διάθεση, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα σύμφωνα με τις ανάγκες και την οικονομική σας κατάσταση.

Τα προϊόντα μας είναι εξ ολοκλήρου ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κατασκευής  - και όχι Σκοπιανά ή Βουλγάρικα όπως κυκλοφορούν πολλά στην αγορά - και συνοδεύονται απο όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις που διέπουν την ορθή λειτουργία των ηλιακών συστημάτων, ενώ κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και η παραγωγή του ελέγχεται σε κάθε στάδιο.

Στις τέσσερις (4) δεκαετίες που ασχολούμαστε με την κατασκευή και πώληση Ηλιακών Θερμοσιφώνων, περάσαμε και εφαρμόσαμε πολλές μεθόδους προώθησης τους, όπως την χρήση αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, αλλά και διαφήμιση σε ημερήσιο και περιοδικό τύπο, σε ειδικά περιοδικά για μηχανολόγους ή μηχανικούς , σε καταστήματα για να τα εκθέτουμε και τέλος σε πιο ζωντανές διαφημίσεις, λαμβάνοντας μέρος σε εκθέσεις με μαζικό ενδιαφέρον, όπως στο Ζάππειο, στην Έκθεση Σύγχρονης Κατοικίας την δεκαετία '70, στον ΟΛΠ στον Πειραιά, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τέλος στο ΜΕΚ Παιανίας και στο Expo Athens.
 
Όλα τα παραπάνω τα αντικατέστησε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αρκετά χαμηλότερο κόστος, το οποίο κόστος κερδίζει ο πελάτης, γιατί ως γνωστόν τα έξοδα προώθησης αλλά και τα ποσοστά των αντιπροσώπων μετακινούνται στο προϊόν και από εκεί στον πελάτη.


Μπορείτε λοιπόν να περιηγηθείτε με ευκολία στην φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα μας και μέσο της αναλυτικής παρουσίασης όλων τα προιόντων, μπορείτε να επιλέξετε τελικά αυτό που θα ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες σας σε ζεστό νερό.  

Αν λοιπόν πατήσετε κλικ στο κουμπί “Καλάθι” και στη συνέχεια στο “Ταμείο”, αρχίζει η δική μας ευθύνη ώστε να κινηθεί ο μηχανισμός για την ασφαλή και άμεση παράδοση της συσκευής, με πρωταρχικό στόχο την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών με πιστωτική κάρτα. Στην διαδικασία αυτή, γίνεται άμεση σύνδεση με την Τράπεζα Eurobank, χωρίς φυσικά να κρατάμε κανένα στοιχείο της κάρτας και στη συνέχεια με ευθύνη της η τράπεζα μας ειδοποιεί να παραδώσουμε την συσκευή στο όνομα και στην διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει, προστατευμένα από τα ανώτατα συστήματα online συναλλαγών ασφαλείας SSL- 128 bit, καθώς και την ψηφιακή πιστοποίηση από την Verising, Inc.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη.
 
Για την SOL-Violaris,
 
Κώστας Βιολάρης

 

 

banner1

 

Open Chat.
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start